Skriv ut denne siden
tirsdag, 08 desember 2015 00:00

6 tips til julegaver!

Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Hvis du har besøkt oss i butikken vår før, så har du helt sikkert lagt merke til at vi har et stort utvalg av all slags godsaker til hjemmet, utenom alle lampene vi har.  Hovedfokuset vårt er likevel lamper og belysning, men med det varierte utvalget vårt av leverandører, så er det ikke til å unngå at vi må ta inn litt (mye) ekstra. Her er det alt fra speil, møbler, lykter og lysestaker, til juledekorasjoner og pelspledd. Leter du etter en spesiell julegave, så er det nettop det du finner hos oss.

tomD etch candleholder 61

Tom Dixon for eksempel er det mange som har på ønskelista si. Og har du ikke råd til en lampe, så kan du ihvertfall investere i en te-lysholder. Ikke minst er dette en ekstra fin gave å legge under juletreet i år. Ut Desember har vi også kampanjepris på Etch Candleholder i kobber, til kun 599,-  Mer om Tom Dixon kan du forresten lese om under her...

 

jul2

Lene Bjerre er også veldig populært i disse tider. Her er det mye lekkert å dekorere med til jul! Vi har både juleservise, dekorasjonskongler og juletrær, samt de fantastisk søte hjortedyrene i solv. Mange samler også på julekuler til juletreet sitt eller dekorasjonsfatet, og nettop dette er en populær julegave å få.

 

Oslo-Wood-Gold-Low-res Photo Chris-Tonnesen-583x819

Vi må nesten nevne jubileumslampen til Northernlighting også!

Oslo Wood kommer nå i messing og med ny, grønn skjerm i anledning Northernlighting sitt 10 års jubileum. Dette feires med en helt ny utgave av Oslo Wood. Denne er det også mange som ønsker seg til jul.

 

golden apple

Vi har også tatt inn en ny serie med duftlys og diffuser. Her er det mange fine julegaver å få. Disse lysene brenner lenge, og har lekker innpakning. Vi har både juleduftlys og lekre gavepakninger.

 

2

Vi må også trekke frem Day Home!

Her er det så mye lekkert for den som er ute etter det lille ekstra. Vi har tatt inn mange herlige lykter og te-lysholdere, samt masse håndlaget julepynt. Og alle de flotte putene vi er så begeistret for...

 

raw stjaêrna 009

Vi må også vise frem de fine julestjernene i ren råmessing og råjern fra Marksløyd. Dette er julepynten for den som liker det litt industrielt. Funker like fint hele vinteren synes vi!

 

Kom innom for en hyggelig julehandel da vel. Og ja- vi hjelper deg gjerne med å pakke inn godsakene også :)  Velkommen!

Lest 897 ganger Sist redigert tirsdag, 08 desember 2015 09:25